کوکی های شکلاتی
به گزارش وبلاگ کوجی هامی، این کلوچه های شکلاتی بسیار مفید و مقوی هستند. داخل آن مملو از جو است که ویتامین و فیبر زیادی دارد و برای وعده صبحانه عالی است.
- تعداد: 48 عدد
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 8 دقیقه
مواد لازم
- دو عدد تخم مرغ
- یک پیمانه شکر
- ¾ پیمانه روغن گیاهی
- یک قاشق چایخوری وانیل
- یک پیمانه آرد گندم
- یک پیمانه جودوسر پرک
- نصف پیمانه آرد جو
- نصف پیمانه جو پرک
- ¼ پیمانه گندم پرک
- 3 قاشق غذاخوری شیرخشک
- 5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
- نصف پیمانه تکه های شکلات
- نصف پیمانه گردوی خرد شده
- ¼ پیمانه پودر نارگیل
طرز تهیه
1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه میانه، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید. سپس شکر، روغن و وانیل را اضافه کنید. هم بزنید و کنار بگذارید.
2- در یک کاسه بزرگ، آرد گندم، جودوسر پرک، آرد جو، جو پرک، گندم پرک، شیر خشک، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با یکدیگر مخلوط کنید.
3- مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید. با قاشق چوبی هم بزنید. تکه های شکلات را اضافه کنید. سپس گردو و پودر نارگیل را بیفزایید و هم بزنید.
4- کف سینی فر را با روغن چرب کنید. با قاشق از مایه داخل سینی بریزید و حدود 5 سانتی متر از هم فاصله دهید. آنها را 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
ارزش غذایی
- کالری: 94
- چربی: 3 گرم
- کلسترول: 5 میلی گرم
- کربوهیدرات: 11 گرم
- فیبر: 1 گرم
- پروتئین: 2 گرم
- سدیم: 19 میلی گرم