کوکی های شکلاتی

به گزارش وبلاگ کوجی هامی، این کلوچه های شکلاتی بسیار مفید و مقوی هستند. داخل آن مملو از جو است که ویتامین و فیبر زیادی دارد و برای وعده صبحانه عالی است.

کوکی های شکلاتی
  • تعداد: 48 عدد
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 8 دقیقه

مواد لازم

  • دو عدد تخم مرغ
  • یک پیمانه شکر
  • ¾ پیمانه روغن گیاهی
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • یک پیمانه آرد گندم
  • یک پیمانه جودوسر پرک
  • نصف پیمانه آرد جو
  • نصف پیمانه جو پرک
  • ¼ پیمانه گندم پرک
  • 3 قاشق غذاخوری شیرخشک
  • 5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • نصف پیمانه تکه های شکلات
  • نصف پیمانه گردوی خرد شده
  • ¼ پیمانه پودر نارگیل

طرز تهیه

1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه میانه، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید. سپس شکر، روغن و وانیل را اضافه کنید. هم بزنید و کنار بگذارید.

2- در یک کاسه بزرگ، آرد گندم، جودوسر پرک، آرد جو، جو پرک، گندم پرک، شیر خشک، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با یکدیگر مخلوط کنید.

3- مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید. با قاشق چوبی هم بزنید. تکه های شکلات را اضافه کنید. سپس گردو و پودر نارگیل را بیفزایید و هم بزنید.

4- کف سینی فر را با روغن چرب کنید. با قاشق از مایه داخل سینی بریزید و حدود 5 سانتی متر از هم فاصله دهید. آنها را 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 94
  • چربی: 3 گرم
  • کلسترول: 5 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 11 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 2 گرم
  • سدیم: 19 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "کوکی های شکلاتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کوکی های شکلاتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید