کسرول تست فرانسوی

به گزارش وبلاگ کوجی هامی، این صبحانه را می توانید از شب قبل آماده کنید و فقط صبح آن را داخل فر قرار دهید تا پخته و برشته گردد.

کسرول تست فرانسوی
  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 50 ساعت
  • زمان خنک شدن: 2 ساعت

مواد لازم

  • 12 تکه نان تست سفید (مکعبی خرد کنید)
  • 227 گرم پنیر خامه ای خرد شده
  • یک پیمانه توت فرنگی
  • 12 عدد تخم مرغ
  • دو پیمانه شیر
  • نصف پیمانه شیره افرا
  • شیره توت فرنگی

طرز تهیه

1- نیمی از نان های خرد شده را کف پیرکس مستطیلی بچینید. پنیر خامه ای و توت فرنگی های خرد شده را روی آنها بریزید. بقیه نان ها را روی آنها بریزید و با توت فرنگی تزئین کنید.

2- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را هم بزنید تا سفید شوند. شیر وشیره افرا را اضافه کنید. سپس به آرامی مخلوط تخم مرغ را روی نان ها بریزید. با پلاستیک روی ظرف را بپوشانید و دو تا 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

3- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید و کسرول را به مدت 25 دقیقه بپزید.

ارزش غذایی

  • کالری: 503
  • چربی: 30 گرم
  • کلسترول: 386 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 40 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • سدیم: 497 میلی گرم
  • پروتئین: 19 گرم
منبع: فوت و فن

به "کسرول تست فرانسوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کسرول تست فرانسوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید