طرز تهیه فینگرفود پنیر سبزی با خمیرهزارلا پمینا همراه با ویدیو
به گزارش وبلاگ کوجی هامی، با خمیرهزارلا چی درست کنیم؟ اگر شما هم درگیر این سوال هستید، یک خبر خوب برای تان داریم، با خمیرهزارلا (یا همان یوفکا) می توانید انواع و اقسام شیرینی جات و شورینی جات را تهیه و به هزاران شیوه جورواجور آن ها را تزیین کنید. خیلی از خوراکی هایی که قبلا با زحمت بیشتری باید تهیه می کردید، به کمک خمیرهزارلا پمینا ساده تر شده اند. مثل این فینگرفود با خمیر یوفکا؛ لقمه پنیر، سبزی و ریحان با خمیرهزارلا. طعم خوش پنیر و سبزی از قدیم زیر زبان ما بوده و حالا قرار است این طعم قدیمی را با سر و شکلی نو و مدرن تلفیق کنیم، تا به یک فینگرفود جوان پسند و در عین حال نوستالژیک برسیم. با این دستور پخت همراه باشید و اگر حال خواندن ندارید، دستور پخت آن را با استفاده از ویدیوی انتهای مقاله در کمتر از یک دقیقه یاد بگیرید! در ضمنً اگر به خمیرهزارلای پمینا دسترسی ندارید، اصلا نگران نباشید و اول سراغ طرز تهیه خمیرهزارلا خانگی بروید و سپس به این ویدیو برگردید.
مواد لازم برای تهیه فینگرفود با یوفکا یا خمیر هزارلا
- خمیرهزارلا پمینا خرید آنلاین یک بسته
- زرده تخم مرغ یک عدد
- کنجد به میزان لازم
- ریحان یک دسته
- گردو پنج عدد
- پنیر ماسکارپونه خرید آنلاین 150 گرم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- روغن زیتون 30 گرم
- جعفری (خردشده) دو قاشق غذاخوری
- پودر پاپریکا یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه فینگرفود با یوفکا (خمیر هزارلا پمینا)
مرحله اول
یک عدد قالب استوانه ای مثل ویدیو بردارید. یک ردیف خمیر هزارلا بردارید و رشته هایی به عرض سه سانتی متر از آن ببرید. طول رشته ها باید طوری باشد که بتوانید آن را چندین بار به دور استوانه بپیچید. با قلمو روی خمیر هزارلا را زرده تخم مرغ بمالید و روی آن ها کنجد بپاشید. استوانه های فلزی را به داخل فر منتقل کنید و به مدت 20-30 دقیقه با درجه 180 سانتی گراد بپزید. دقت کنید که شکل پیچیدن خمیر دور استوانه مثل ویدیو باشد.
مرحله دوم
یک دسته ریحان (که قبلا حسابی شستشو کرده اید) را بردارید و با چاقو ریز ریز کنید. گردو ها را هم خرد کنید و این دو را به همراه پنیر خامه ای در یک کاسه مخلوط کنید. به این ترکیب بسته به ذائقه تان میزانی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. جعفری ها را خرد کنید و داخل یک کاسه خیلی کوچک بریزید. روغن زیتون و پاپریکا را هم در دو کاسه کوچک دیگر بریزید. (کدام روغن برای آشپزی مناسب است؟ بیشتر بخوانید)
مرحله سوم
خمیرهزارلای پخته را از داخل فر دربیاورید. ترکیب پنیر و سبزی را داخل قیف آشپزی بریزید. مثل ویدیو هر تکه خکیرهزارلا را اول داخل روغن زیتون بزنید و سپس در پودر پاپریکا یا جعفری بزنید. با کمک قیف آشپزی ترکیب پنیری هیجان انگیز را به داخل استوانه هزارلای پخته پمپ کنید. درحال حاضر شما یک عصرانه خوشمزه دارید که می توانید خودتان میل کنید یا به عنوان یک فینگرفود هیجان انگیز برای مهمانی ها سرو کنید.
هنوز هم می پرسید دیگر با خمیرهزارلا چی درست کنم؟ در کتاب کاله جواب های خوشمزه و متنوعی برای این سوال تان بخوانید!
منبع: کتاب کاله