طرز تهیه سوپ گوجه رست شده و ریحان مجلسی و خوشمزه
به گزارش وبلاگ کوجی هامی، درست کردن انواع سوپ به عنوان پیش غذا در سراسر جهان رایج است، حتی وقتی از غذاهای سنگین خسته شده اید می توانید این غذای سبک را امتحان کنید و لذت ببرید. علاوه بر همه این ها، سوپ ها تنوع زیادی دارند که آن ها را برای گیاهخواران هم مناسب می کند، پس در ادامه با ما همراه باشید تا یکی از خاص ترین و خوشمزه ترین سوپ ها یعنی سوپ گوجه رست شده و ریحان را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه سوپ گوجه رست شده و ریحان
- روغن زیتون به اندازه لازم
- پیاز یک عدد
- کرفس یک ساقه
- سیر (رنده شده) سه حبه
- نمک یک قاشق چای خوری
- فلفل یک قاشق چای خوری
- پوره گوجه فرنگی 70گرم
- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
- آب سبزیجات 6 فنجان
- ساقه آویشن دو عدد
- ریحان (خرد شده) ریحان (خرد شده)
طرز تهیه سوپ گوجه رست شده و ریحان
مرحله اول
ابتدا باید گوجه ها را برای پوره شدن آماده کنیم، برای اینکار آن ها را پوست کنده، از وسط ببرید و بعد از آنکه به آن سه قاشق غذاخوی روغن زیتون، نصف قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق چای خوی شکر اضافه کنید.
مرحله دوم
گوجه ها را در ظرف مخصوص فر بچینید و آن ها را در فر با دمای 218 درجه سانتی گراد به مدت 35-40 دقیقه بگذارید.
مرحله سوم
بعد از این مدت آن ها را از فر خارج کرده پوستشان را جدا کنید، با استفاده از گوشت کوب برقی کاملا له کنید.
مرحله چهارم
ماهیتابه ای گود برداید، داخل آن روغن زیتون بریزید و پیازها را در آن تفت دهید.
مرحله پنجم
کرفس و سیر را هم اضافه کرده و به همراه پیاز شروع به تفت دادن کنید.
مرحله ششم
ادویه ها را برای طعم دار کردن آن ها اضافه کنید و هم بزنید در این مرحله پوره گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و رب را هم اضافه کنید.
مرحله هفتم
بیکینگ پودر را اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید، سپس آب سبزیجات را اضافه کنید. ساقه آویشن و ریحان خرد شده را در ظرف بریزید. درب آن را ببندید و بگذارید 15 دقیقه بپزد.
مرحله هشتم
بعد از این مدت درب ظرف را برداشته و سوپ را با استفاده از گوشت کوب برقی کاملا به صورت پوره درآورید. در ظرف دلخواه سرو کنید و لذت ببرید.
لذت سوپ خوردن در فصل سرد بیشتر است پس برای دفعات بعدی سوپ گوجه فرنگی زمستانی و سوپ قارچ رستورانی را هم امتحان کنید.
منبع: کتاب کاله