ادعای نشریه آمریکایی: زور آمریکا به این سلاح روسی نمی رسد!

به گزارش وبلاگ کوجی هامی، زیردریایی کلاس II روسیه یک غول تیتانیومی بود که نتیجه رقابت تجهیزاتی ایالات متحده آمریکا و شوروی برای فزونی نظامی در طول جنگ سرد بود.

ادعای نشریه آمریکایی: زور آمریکا به این سلاح روسی نمی رسد!

به گزارش خبرگزاری وبلاگ کوجی هامی ، نتیجه این رقابت نظامی مجموعه ای خیره کننده از فناوری های تازه بود؛ هیچ چیز مانند سرمایه گذاری برای جنگ، منجر به توسعه تجهیزات نظامی نمی شود؛ فناوری تازهی را که ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی در طول جنگ سرد توسعه دادند را در نظر بگیرید.

نتیجه رقابت زیردریایی های جنگ سرد شامل توسعه زیردریایی های معروف مانند Akula-class، Los Angeles-class و Seawolf-class بود و این رقابت منجر به برخی از پیشرفت های کمتر شناخته شده اما همچنان مهم در فناوری شد؛ از جمله استفاده شوروی از بدنه های تیتانیوم در کلاس آلفا و کلاس سیرا، که برجسته ترین آنها احتمالاً Sierra II بود. این زیردریایی تهاجمی اتمی یک نسخه بهبود یافته از سیرا I بود.

هرآنچه باید از Sierra II بدانید

Sierra II که از طریق شوروی به عنوان Project 945A Kondor شناخته می شد، نسخه بهبودیافته Sierra I بود.

Sierra II تا دهه 1990 که جنگ سرد به پایان رسید به بهره برداری نرسید، اما نتیجه کارهای اجرا شده در جنگ سرد و طرز فکر جنگ سرد بود. Sierra II برای جستجو و نابودی زیردریایی های هسته ای ایالات متحده ساخته شد. بر این اساس، Sierra II توانست به سرعت و عمق غواصی دست یابد که برتر از سایر زیردریایی های آمریکایی همان دوره زمانی بود.

دستیابی Sierra II به چنین سرعت و عمق غواصی تا حد زیادی به بدنه تیتانیومی آن مربوط است. آلیاژ تیتانیوم معمولاً قوی تر از فولاد است، اما وزن آن نصف فولاد است. سه تا پنج برابر گران تر از فولاد است. همچنین تیتانیوم می تواند فشار بیشتری را در طول غواصی های عمیق تر تحمل کند. غواصی سریعتر و عمیق تر، با استقامت بیشتر و سلاح های بیشتر و بهتر همراه شد.

تنها دو زیردریایی Sierra II تا به امروز ساخته شده است. اولین آن در اواخر سال 1990 راه اندازی شد و هنوز در ناوگان روسیه فعال است. دومی در اواخر سال 1993 راه اندازی شد و در سال 2015 تعمیرات اساسی را تجربه کرد و همچنان در ناوگان روسیه فعال است. بنابراین، هر دو Sierra II به مدت سی سال با موفقیت خدمت کردند. اما دلیل خوبی وجود دارد که چرا تنها دو Serra II ساخته شده است.

چرا تنها دو عدد Sierra II ساخته شده است؟

بدنه کاملا تیتانیومی این زیردریایی کار و هزینه زیادی داشت. در حالی که همان طور که گفته شد، تیتانیوم مزیت های بیشماری دارد اما کار با این ماده بسیار سخت است.

مدل سازی تیتانیوم برای ساخت بدنه کار ساده ای نیست. جوشکاری آن بسیار سخت است و کوچکترین اشتباه در مرحله جوشکاری می تواند تیتانیوم را شکننده و کم استحکام کند و این یکی از دلایل اصلی است که چرا، علیرغم درگیر شدن در رقابت توسعه اجباری در طول جنگ سرد، ایالات متحده تصمیم گرفت راه اتحاد جماهیر شوروی را در مسیر توسعه زیردریایی با بدنه تیتانیوم دنبال نکند.

  • لحظه اصابت موشک بالستیک یمن به کشتی آمریکایی

  • اف 35 یا اف 32، کدام جنگنده بهتر است؟

  • موشک آمریکایی مورد علاقه ژاپنی ها / عکس

منبع: nationalinterest

227227

منبع: خبرآنلاین

به "ادعای نشریه آمریکایی: زور آمریکا به این سلاح روسی نمی رسد!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ادعای نشریه آمریکایی: زور آمریکا به این سلاح روسی نمی رسد!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید