وزش باد شدید در تهران
به گزارش وبلاگ کوجی هامی، بر اساس آنالیز داده ها و نقشه های پیش یابی هواشناسی، شرایط جوی استان تهران، طی سه روز آینده، آسمانی صاف تا قسمتی ابری همراه با گاهی وزش باد و در برخی ساعات غبارمحلی پیش بینی می گردد.

به گزارش وبلاگ کوجی هامی، آسمان تهران امروز (8 اسفندماه) در پاره ای نقاط به ویژه در نیمه جنوبی استان گاهی با وزش باد شدید و در ارتفاعات شرقی استان گاهی با افزایش ابر و بارش پراکنده همراه خواهد بود.
از بعدازظهر دوشنبه تا روز چهارشنبه (9 تا 11 اسفندماه) به علت پایداری و سکون نسبی جو در منطقه ها پرتردد شهری، افزایش تدریجی غبار محلی مورد انتظار است. طی روز های چهارشنبه و پنجشنبه (11 و 12 اسفندماه) در سطح استان به ویژه ارتفاعات افزایش ابرناکی پیش بینی می گردد که همراه با افزایش نسبی دما همراه است.
براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (9 اسفندماه) صاف و گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای 7 و حداکثر دمای 17 درجه سانتیگراد و برای روز سه شنبه (10 اسفندماه) کمی ابری و در برخی ساعت ها همراه با غبارمحلی با حداقل دمای 10 و حداکثر دمای 17 درجه سانتیگراد پیش بینی می گردد.
بعلاوه بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه فیرورکوه- امین آباد با دمای 6- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در 24 ساعت گذشته گزارش شده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا