ماهی رباتیکی با ضربان سلول های قلب انسان

به گزارش وبلاگ کوجی هامی، گروهی از دانشمندان، نوعی از ماهی های رباتیک ساخته اند که از سلول های قلب انسان نیرو می گیرد. این ماهی که به تنهایی شنا می نماید، نشان می دهد که چگونه بافت قلب رشد یافته در آزمایشگاه می تواند برای حفظ ضربان ریتمیک به طور نامحدود طراحی گردد.

ماهی رباتیکی با ضربان سلول های قلب انسان

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب به نقل از دیجیتال ترندز، کیت پارکر، استاد مهندسی زیستی و فیزیک کاربردی در هاروارد می گوید: این یک تمرین آموزشی است. در نهایت، من می خواهم برای یک بچه بیمار قلب بسازم.

بیوهیبرید های کوچک، بر پایه گورخرماهی، از کاغذ، پلاستیک، ژلاتین و دو نوار از سلول های عضله قلب زنده ساخته شده اند. یک نوار در امتداد سمت چپ بدن ربات و دیگری در امتداد سمت راست قرار گرفته است.

وقتی سلول های ماهیچه ای در یک طرف منقبض می شوند، دم در آن جهت حرکت می نماید و ماهی را در آب به پیش می برد، حرکت بعلاوه باعث کشیده شدن نوار سلول های عضلانی در طرف مقابل می گردد. این کشش، به نوبه خود، سیگنالی فراوری می نماید که باعث انقباض سلول ها می گردد، که باعث تداوم حرکت شنا می گردد.

پارکر می گوید: وقتی چرخه شروع می گردد، این چیز ها به حرکت در می آیند، ماهی ها مجهز به دسته خاصی از سلول ها هستند که چرخه کشش و انقباض را شروع می نمایند، این ماهی رباتیک به وسیله تیمی از دانشمندان از جمله کیل یونگ لی از هاروارد و پارک سونگ جین از دانشگاه اموری و فناوری جورجیا طراحی شد.

این ماهی بیش از سه ماه به شنا ادامه داد و مواد مغذی اضافه شده به مایع اطراف آن ها حفظ شد. امکان فراوری بافت قلب انسان که به خودی خود می تپد بسیار مهم است، زیرا بدن نمی تواند سلول های قلب از دست رفته در اثر بیماری یا التهاب را جایگزین کند. پارکر می گوید: پس از تولد، حدود دو روز پس از خروج از رحم، تعداد سلول های عضلانی قلبی که در آن موقع دارید، تمام چیزی است که تا آخر عمر خواهید داشت.

پارک می گوید این تیم بعضی از نمونه های اولیه را با فعال کردن مصنوعی سلول های عضلانی آزمایش کردند. سپس ماهی های به جای مانده را در دستگاه جوجه کشی گذاشتند و چند هفته ای آن ها را فراموش کردند.

منبع: انتخاب

به "ماهی رباتیکی با ضربان سلول های قلب انسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ماهی رباتیکی با ضربان سلول های قلب انسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید