2 طرز تهیه کمپوت هلو با ماندگاری طولانی در قابلمه و شیشه

به گزارش وبلاگ کوجی هامی، طرز تهیه کمپوت هلو را بلد هستید؟ در واقع یکی از بهترین روش های نگهداری انواع میوه به خصوص میوه های تابستانی تبدیل کردن آن ها به است. طرز تهیه کمپوت هلو را در مجله خبرنگاران بخوانید. با همراه باشید.

2 طرز تهیه کمپوت هلو با ماندگاری طولانی در قابلمه و شیشه

طرز تهیه کمپوت هلو خانگی

مواد لازم برای تهیه کمپوت هلو

  • هلو: 3 کیلوگرم
  • شکر: 1 کیلوگرم
  • آب جوشیده خنک: به مقدار لازم
  • چند عدد شیشه درب دار تمیز و خشک

بیشتر بخوانید:

مراحل طرز تهیه کمپوت هلو سریع

برخی افراد به خاطر بیماری های مزمن مثل پولیپ روده نمی توانند انواع میوه را به صورت خام میل کنند و کمپوت کردن میوه ها یک روش عالی مصرف میوه برای این افراد است. برای درست کردن کمپوت هلو با ماندگاری بالا باید هلوها را بشویید و خشک کنید. سپس در یک قابلمه آب و شکر را بجوشانید و هلوها را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه مواد پخته و آماده شد، آنها را در بطری های تمیز بریزید و دربشان را ببندید. برای جزییات بیشتر، ادامه مقاله را بخوانید.

مرحله اول؛ شستن میوه و خرد کردن آن

برای درست کردن کمپوت هلو ابتدا باید هلوها را بشورید و اجازه دهید کاملا خشک شوند. سپس پوست هلوها را جدا کنید و آن ها را به قطعات درشت خرد کنید، هلو بشقابی یا انجیری یا هلوی معمولی فرقی ندارد.

مرحله دوم؛ ریختن میوه در شیشه درب بسته و پر کردن آن با شکر

هلوهای خرد شده را در شیشه ها بریزید و یک بند انگشت از هر شیشه را خالی بگذارید. شیشه را به کناره سطح کارتان بکوبید تا فضای خالی میان هلوها پر شود. در هر شیشه یک استکان شکر بریزید.

بیشتر بخوانید:

مرحله سوم؛ پر کردن شیشه ها با آب جوشیده

سپس شیشه ها را با آب جوشیده خنک پر کنید. لازم نیست شیشه لبالب از آب پر شود.

مرحله چهارم؛ گذاشتن شیشه ها در قابلمه آب

درب شیشه ها را محکم ببندید. در یک قابلمه بزرگ آب بریزید و شیشه های کمپوت هلو را در آن بچینید. مقدار آب باید به حدی باشد که تا ¾ ارتفاع شیشه را بپوشاند نه بیشتر. شعله گاز را روشن کنید.

بیشتر بخوانید:

مرحله آخر: کمپوت هلو را بپزید

صبر کنید تا آب جوش بیاید، از زمان جوش آمدن آب 15 الی 20 دقیقه صبر کنید تا کمپوت ها بپزند. درب قابلمه درب نگذارید. شعله گاز را خاموش کنید و صبر کنید شیشه های کمپوت هلو خنک شوند. وقتی شیشه کمپوت از داغی افتاد آن ها را برعکس کنید تا هوای اضافی داخل شیشه خارج شود. مراقب باشید که درب شیشه محکم بسته شده باشد.

وقتی شیشه کمپوت خنک شد آن را به یخچال منتقل کنید. طرز تهیه کمپوت هلو به این روش سبب می شود تا کمپوت به مدت 6 ماه تا یک سال قابل نگهداری باشد به شرط آنکه درب شیشه ها را محکم ببندید. بعد از 7 روز کمپوت هلو آماده است که شما می توانید آن را به عنوان یک میان وعده غذایی با ارزش میل کنید و از بهره مند شوید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های طرز تهیه کمپوت هلو در قابلمه

*اگر می خواهید کمپوت هلو رنگ و عطر مجذوب کننده و دلپذیری داشته باشد، به هلوهای در حال پخت، به مقدار 1 یا 2 قاشق زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید.

*اگر در کنار درب بطری که کمپوت هلو را در آن نگهداری می کنید، حباب تشکیل شد، آن را فورا مصرف کنید، چون احتمال کپک زدن و خرابی آن بالا می رود.

*بطری هایی که کمپوت را در آنها نگهداری می کنید، حتما باید کاملا تمیز و استریل باشند. در ضمنً کاملا آنها را خشک کنید و بعد از سرد شدن کمپوت، آنها را در بطری بریزید.

*بهترین زمان برای مصرف کمپوت هلو، 10 روز بعد از آماده شدن و نگهداری در بطری های شیشه ای است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای هلو به 2 روش ساده و زعفرانی

سوالات متداول

چه کار کنیم که کمپوت هلو کپک نزند؟

بعد از شستن هلو حتما آنها را با دستمال نخی خشک کنید یا در آبکش بگذارید تا آبشان کاملا برود، در صورتی که هلوها آب داشته باشند باعث کپک زدن کمپوت می شود. حتما از بطری های شیشه ای تمیز و استریل با درب فلزی سالم و بدون زنگ زدگی برای نگهداری کمپوت هلو استفاده کنید تا از کپک زدن کمپوت ها جلوگیری شود.

کمپوت هلو چقدر ماندگاری دارد؟

اگر درب بطری باز نشود، معمولا کمپوت هلو را می توانید به مدت چند ماه در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه کمپوت زردآلو با هسته یا بدون هسته و طرز تهیه کمپوت شلیل هم مثل کمپوت هلو خانگی است. یادتان باشد با تمام میوه ها انواع کمپوت را می توانید درست کنید.

منبع: افق کوروش

به "2 طرز تهیه کمپوت هلو با ماندگاری طولانی در قابلمه و شیشه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "2 طرز تهیه کمپوت هلو با ماندگاری طولانی در قابلمه و شیشه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید